Aktuale

Britania punëson mijëra punëtorë për shkak të Brexit

Britania e Madhe punëson mijëra punëtorë për të siguruar punën e doganës dhe sistemeve tjera në pajtim me ligjin dhe atë që nga dita e parë, pasi ky vend zyrtarisht të largohet nga BE, thanë zyrtarë të qeverisë britanike.

“Përveç bisedimeve në Bruksel, është thelbësore të bëjmë edhe përgatitje në nivel vendi, për të qenë të përgatitur për momentin kur të lëshojmë BE”, thanë ata.