Kuriozitete

Burgjet e Norvegjisë më luksozet në botë (FOTO)

Është e njohur tashmë se Norvegjia i ka burgjet më të mira në botë.

Norvegjia ka burgjet më të mira në botë, sepse ka shkallë të ulët të kriminalitetit. Sipas Zyrës për Siguri Diplomatike, Norvegjia është një nga vendet me shkallën më të ulët të krimit dhe për këtë, ka edhe burgjet më të mira në botë.

Është e njohur tashmë se ky vend, në burgje ka një komoditet që nuk mund të gjendet ndoshta as nëpër disa hotele.

Nëse nuk e keni ditur, burgjet në Norvegji kanë edhe restorante dhe salla trajnimi për instrumente muzikore.