Kuriozitete

Çahet kodra, buron ujë i madh (VIDEO)

Një video që po qarkullon në internet ka marrë vëmendjen e njerëzve.

Në këtë video shihet se si qahet një kodër dhe buron ujë në sasi të madhe.

Kjo ka zgjuar kureshtjen e njerëzve dhe është shndërruar në vend turistik, i njohur si kanioni Antelope.

Shikojeni: