ShowBiz

Çfarë bënte Halimja, gruaja e Afrim Muçiqit

Afrim Muçiqi po e ndërton një jetë të re në krahët e gruas së dytë, këngëtares Halime Mani, me të cilën ka edhe fëmijë.

Afrimin dhe Halimen fillimisht i afroj muzika, e tani janë burrë e grua. Ata edhe në shumë nga mbrëmjet muzikore këndojnë së bashku.shkruan “Kosovarja”

Për ata që nuk e dinë, Halimja e ka të kryer fakultetin e muzikës dhe punonte si mësimdhënëse e muzikës, por tani i ka hyrë muzikës popullore.

Leave a Reply