Foto e ditës

Çfarë ka vendosur të bëj Kida?

Kida edhe pse e re në moshë arriti të bëj famë shumë shpejt dhe këngët e saj mund të dëgjosh në çdo vend.

Ajo vazhdon të shijoj suksesin e këngës së saj të fundit “Uh baby”, njofton KosovaPress.

Por, natyrisht nuk lë anash as publikime të fotografive të ndryshme, së fundmi ajo ka publikuar një fotografi së cilës i ka shtuar përshkrimin, “ Dhe kështu ajo vendosi të jetoj jetën të cilën e kishte imagjinuar”.

the authorSamir Dalipi