Aktuale

Çfarë moti në Maqedoni, do të ketë më shumë…

Moti sot në Maqedoni do të jetë me kryesisht me diell dhe mjegulla. Do të fryej erë nga veriu kurse lagështia e ajrit do të jetë 90% .

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin nga 8 deri në 13 gradë celsius. Ndërsa gjatë ditës temperaturat do të lëvizin nga 13 deri në 21 gradë celsius.

Në Shkup dhe rrethinë temperaturat do të jenë të njejtë, ndërsa diell do të ketë më shumë.