Tech

Chevroleti që pritet të shitet afro një milion euro

Chevrolet Camaro është modifikuar dhe është bërë gati të shitet në ankand për një milion euro.

Zakonisht, një makinë e tillë e tipit standard kushton rreth 25 mijë euro, por modifikuesi ka përgatitur veçori të veçanta për ta bërë makinën kaq unike, transmeton lajmi.net.

John Force është ai i cili ka punuar me modifikimin e Camaro-s. Ky i fundit fitoi 16 herë në National Rod Hot Association.

Paratë që do fitohen nga ky ankand pritet të shpërndahen për bamirësi. /Lajmi.net/