ShowBiz

Çifti më i ri dhe më i dashur në botë më në fund pranon lidhjen (FOTO)

Drake dhe Jennifer Lopez!

 

Në fakt, Jennifer Lopez më në fund ka konfirmuar spekulimet si të vërteta. Me një foto romantike ka pranuar lidhjen dhe ka larguar spekulimet nëse është e lidhur me Drake apo jo.

Fotografia tregon se si Drake e ka përqafuar butësisht J-Lo, e cila është shtrirë në prehër të tij.

Përndryshe, pasi Jennifer e publikoi këtë foto, Rihanna e ka hequr demonstrativisht nga Instagrami.