Rajon & Botë

Cikloni i fuqishëm godet bregun e Indisë

Përmbytjet janë raportuar nga disa zona, dhe raportet po vijnë nga pemët në rënie dhe kulmet e ndërtesave të shkatërruara.
Ciklon Fani është përplasur në bregun lindor të Indisë, sipas Departamentit Meteorologjik të vendit.

Shiu i rëndë është raportuar në shtetin lindor të Orissa, i quajtur edhe Odisha, i cili është drejtpërdrejt në rrugën e stuhisë.

Qyteti turistik i Purit dhe zonat fqinje po përjetojnë erë me shpejtësi 175 km / h, të cilat mund të shkojnë deri në 200 km / h.

Zyrtarët thonë se nuk ka viktima, raporton “Bbc”, transmeton lajmi.net

Megjithatë, përmbytjet janë raportuar nga disa zona, dhe raportet po vijnë nga pemët në rënie dhe kulmet e ndërtesave të shkatërruara.

Më shumë se një milion njerëz janë evakuar nga Orissa dhe kanë shkuar në strehimore, ndërkohë që disa shtete fqinje janë vënë në alarm të lartë. /Lajmi.net/