Aktuale

Çuni: E kaluar jonë të trajtohen drejt

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Anton Çuni ka thënë se deputetët janë para aktit të kryer dhe sot ish-luftëtarëve të dënuar mundemi vetëm t’i japim mbështetje morale, nëse ajo është e sinqert.

“E kaluar jonë, qoftë rezistenca paqësore dhe ushtarake të trajtohen drejt”, tha ai./KP

the authorSamir Dalipi