Aktuale

Daut Haradinaj ndalohet në Vjenë, shkak fletarresti nga Serbia

Torturat dhe maltretimet ndaj familjes Haradinaj nuk kanë të ndalur.

Në janar të viti 2017 policia franceze kishte arrestuar kryeministrin Ramush Haradinaj. Ai ishte arrestuar në bazë të një urdhër arresti ndërkombëtar të lëshuar nga Serbia.

Pas dy vite e gjysmë është ndaluar në Vjenë vëllai i kryeministrit, Daut Haradinaj. Edhe ky është ndaluar autoritetet austriake me fletarrest ndërkombëtar të lëshuar nga Serbia.

Nuk duhet se në cfarë cilësie ka udhëtuar në Vjenë, por sipas Indekonline ai është ndaluar rreth orës 14:30.

Lajmi.net ka kontaktuar me ministrinë e Punëve të Jashtme mirëpo ata thanë se nuk janë në dijeni për arrestimin dhe janë duke tentuar të kontaktojnë me ambasadorin e Kosovës në Austri. /Lajmi.net/

the authorBurbuqe Metolli