Aktuale

Departamenti i Shtetit: BeH, vend me nivel të lartë të kërcënimit për SHBA

Departamenti amerikan i Shtetit ka shpallur Bosnjë dhe Hercegovinën si vendin me nivelin më të lartë të kërcënimit për SHBA-të dhe interesat e qeverisë amerikane, për shkak të kërcënimit të terrorizmit dhe shpëlarjes së parave, të cilat janë të ndërlidhura me tregtinë e narkotikëve.

Siç transmeton Dnevni avaz, në raportin më të ri për gjendjen e sigurisë në BeH, Departamenti i Shtetit ka vlerësuar se Sarajeva dhe BeH janë lokacion i rrezikut të lartë.