Aktuale

Deputetët sot debatojnë për Raportin e Progresit

Me fillim nga ora 10:00 Kuvendi do të ketë seancë të jashtëzakonshme, ku do të diskutohet Raporti i Progresit për Kosovën.
Vendimin për këtë seancë e mori dje Kryesia e Kuvendit.

Debat për këtë temë kërkoi Vetëvendosja dhe partitë tjera opozitare.

Raporti i Progresit për Kosovën u publikua të martën. /Lajmi.net/