Aktuale

Dhjetë ditë pa raste të reja me Covid-19 në veri

Deri më tani, gjithsej 116 persona janë prekur nga Covid-19 në zonat e banuara me serbë në Kosovë, 105 njerëz janë shëruar dhe 10 të tjerë kanë vdekur.

Në veri të vendit, nuk ka raste të reja të regjistruara me koronavirus që dhjetë ditë.

Nga komunat, në veri të Mitrovicës janë regjistruar 43 pacientë me Covid-19 (40 të shëruar, tre të vdekur), në Zveçan 25 (24 të kuruar, një i vdekur), në Zubin Potok 24 (22 të shëruar, dy të vdekur) dhe në Leposaviq 24 (19 të kuruar, katër të vdekur), raporton Radio Kontakt Plus.

the authorGazetaKNN