Tech

Diçka e mrekullueshme është duke ndodhur në Snapchat

Snapchat ka shtuar filtra të ri mahnitës që e kthejnë dyshemenë në llavë ose e mbulojnë atë në ujë.

Lentet revolucionare funksionojnë në kohë reale duke ndjerë tokën me përdorimin e teknologjisë së shtuar të realitetit (AR), raporton “The Sun”, transmeton lajmi.net.

AR është aty ku një aplikacion mbivendos imazhe të krijuara nga kompjuteri në botën përreth jush. Lentet Snapchat tashmë funksionojnë si kjo, por këta filtra të rinj të dyshemesë janë disa nga akoma më të përparuarit e aplikacionit.

Këtë herë, Snapchat po përdor lentet “ndarje të tokës”. Snapchat mund të njohë dyshemenë dhe pastaj të analizojë gjeometrinë e skenës për të përpunuar atë që nuk është e bazuar.

Pastaj mund të aplikojë filtra AR të krijuar nga kompjuteri, në këtë rast duke shtuar llavë. Snapchat e përshkroi teknologjinë e re të ndarjes në tokë si “një evolucion natyror dhe hapin tjetër për ne për të kuptuar se çfarë mund të shohë aparati fotografik dhe duke ndihmuar komunitetin tonë të mësojë më shumë rreth botës përreth tyre”.

Si të shihni filtrat e rinj Snapchat?

Këto janë filtra zyrtarë të Snapchat, kështu që ju do të keni mundësi t’i shihni ato në zgjedhjen e përgjithshme të Lenteve. Nëse ende nuk i shihni lentet, atëherë mos u frikësoni, ndonjëherë këtyre gjërave mund t’ju duhet një kohë e gjatë për t’u shfaqur.

Vlen të kontrollohet në App Store ose Google Play Store për t’u siguruar që po përdorni versionin më të fundit të Snapchat. Nëse jo, përditësoni aplikacionin dhe kontrolloni përsëri pasi të përfundojë instalimi.

the authorGazetaKNN