Shëndetësi

Dieta me limon premton humbjen e 10 kilogramëve për dy javë

Kjo dietë e çuditshme me limon është shumë e thjeshtë.

Për çdo ditë duhet të pini lëng limoni dhe ujë për çdo ditë në lukth të thatë.

Dita 1

Lëng nga 1 limon përzier me 1 gotë ujë të thjeshtë.

Dita 2

Lëng nga 1 limon përzier me 2 gota ujë të thjeshtë.

Dita 3

Lëng nga 3 limonë përzier me 3 gota ujë.

Dita 4

Lëng nga 4 limonë përzier me 4 gota ujë të thjeshtë.

Dita 5

Lëng nga 5 limonë përzier me 5 gota ujë të thjeshtë.

Dita 6

Lëng nga 6 limonë përzier me 6 gota ujë të thjeshtë.

Dita 7

Lëngun nga 3 limonë përzier me 10 gota ujë të thjeshtë (shtoni 1 lugë mjaltë dhe e pini gjatë ditës).

Dita 8

Lëng nga 6 limonë përzier me 6 gota ujë të thjeshtë.

Dita 9

Lëng nga 5 limonë përzier me 5 gota ujë të thjeshtë.

Dita 10

Lëng nga 4 limonë përzier me 4 gota ujë të thjeshtë.

Dita 11

Lëng nga 3 limonë përzier me 3 gota ujë të thjeshtë.

Dita 12

Lëng nga 2 limonë përzier me 2 gota ujë të thjeshtë.

Dita 13

Lëng nga 1 limonë përzier me 1 gota ujë të thjeshtë.

Dita 14

Lëngun nga 3 limonë përzier me 10 gota ujë të thjeshtë (shtoni 1 lugë mjaltë dhe e pini gjatë ditës)