Aktuale

Digjet një punëtori në Gjilan

Një punëtori në Gjilan është përfshirë dje nga zjarri.

Sipas ankuesit si pasojë e zjarrit janë shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale.

Dyshohet se deri te zjarri ka ardhur si rrjedhojë e ndezjes paraprake të një hapësire me bari të thatë në afërsi të kësaj punëtorie dhe më pas zjarri ka përfshirë objektin. Njësiti zjarrfikës ka lokalizuar zjarrin. Nuk raportohet për të lënduar./KosovaPress/