Rajon & Botë

Dita e dytë e luftimeve: Më shumë se 20 tanke tjera turke futen në Siri (Video)

Më shumë se 20 tanke turke sapo kanë kaluar kufirin dhe janë futur në Siri në ditën e dytë të një operacioni të ri të Turqisë për ta larguar ISIS-in nga ky territor strategjik.

Ndërkohë dje, rebelët e mbështetur nga Ankara rimorën kontrollin në qytetin Jarablus pasi që u futen në qytet me pak rezistencë pas një nate të bombardimeve të rënda, përcjell Express.

Turqia është duke i luftuar militantët kurdë dhe ISIS-in në Siri.