Aktuale

Dogana hap numrin për kontakt me palët në procedura doganore

Nga sot të gjitha kompanitë të cilat janë në procedura doganore të ndryshme mund të thërrasin për të shprehur interesimin apo ndonjë vërejtje lidhur me lëndët e tyre në Doganën e Kosovës.

Kjo u bë e ditur përmes një njoftimi nga Dogana e Kosovës, në të cilin thuhet se njësia kompetente e doganës është e ngarkuar që të pranoi të gjitha thirrjet dhe në të njëjtën kohë të ofroi sqarime dhe informata të nevojshme për këto procedura.

“Numrat kontaktuese janë: telefoni 038 540 856, orari i pranimit të thirrjeve është nga 08:00 deri në 18:00 nga e Hëna deri të Shtunën”, thuhet në njoftim.

“Dogana është e përkushtuar të lehtësoi edhe më tej procedurat e importit dhe eksportin, prandaj ftojmë bizneset që të gjitha vërejtjet dhe sugjerimet t’i adresojnë përmes këtij numri”, thuhet më tej në njoftim./KosovaPress/