Rajon & Botë

Donald Trump: Amerikë, gëzuar Ditën e Pavarësisë

Çdo vit, më 4 korrik, Shtetet e Bashkuara festojnë Ditën e Pavarësisë. Me këtë rast kandidati republikan për president të SHBA-ve, Donald Trump përmes rrjetit social Facebook ka bërë një urim.

Lexoni më poshtë postimin e tij të plotë në Facebook:

“Gëzuar Ditën e Pavarësisë! Tani më shumë se kurrë ne duhet ta rimarrim vendin tonë. Pasardhësit tanë besonin në atë besonin në atë se çfarë mund të jetë Amerika dhe kanë luftuar për këtë. Është koha për të kërkuar pavarësinë tonë. Është koha jonë për të bërë Amerikën e Madhe sërish”.