Aktuale

Drejtori i AKI-së po bërballet për herë të parë me deputetët (Foto)

Drejtori i AKI-së, Driton Gashi aktualisht është duke raportuar para anëtarëve të Komisionit Parlamentar për Mbikëqyrjen e Agjensionit Kosovar për Inteligjencë.

Ky është raportimi i parë i Gashit pas zgjedhjes se tij në krye të këtij agjensioni.

Mbledhja po mbahet me dyer të mbyllura dhe pasi të përfundoj kjo mbledhje pritet qe kryetari i Komisionit, Haxhi Shala të deklarohet për media.

Në këtë mbledhje, sipas medieve, do të diskutohet për sigurinë në vend dhe çështje tjera qe mund të ngritën nga anëtarët e Komisionit

the authorE B