Aktuale

Drejtoria e Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës në aksion për luftimin e evazionit fiskal

Drejtoria e Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, sot është duke zhvilluar një aksion me ç ‘rast ka bërë bastisjen e një lokacion në qytetin e Ferizajt.

Rasti në fjalë dyshohet për evazion fiskal-konkretisht për transaksione fiktive.

Administratat Tatimore e Kosovës do të jep informacione më të detajuara, pas përfundimit të aksionit.

the authorE B