ShowBiz

Dua Lipa e përkushtuar për t’i ndihmuar të tjerët

Këngëtarja Dua Lipa është takuar sot me ambasadorin britanik në Kosovë, Ruairi O’Connell. Ky i fundit ka thënë se Dua Lipa është e përkushtuar për të përdorur suksesin e saj për të ndihmuar të tjerët nëpër Fondacionini Sunny Hill.

Ja postimi i plotë i ambasadorit O’Connel:

Ishte kënaqësi që Dua Lipa na vizitoi sot në Rezidencë. Këngëtare e mrekullueshme dhe grua inspiruese, e përkushtuar për të përdorur suksesin e saj për të ndihmuar të tjerët nëpër Fondacionini Sunny Hill