Aktuale

Dy raste të dhunës ndaj grave dhe fëmijëve në Prishtinë e Graçanicë

Policia ka bërë të ditur se në Prishtinë, i dyshuari mashkull pas një mosmarrëveshje ka kanosur bashkëshorten dhe dy vajzat.

Me urdhër të prokurorit rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.

Një rast i ngjashëm ka ndodhur edhe në Graçanicë.

I dyshuari mashkull serb i cili ka qenë nën ndikim të alkoolit me 3.17 promilë alkool në gjak ka përdorur forcë fizike ndaj gruas dhe fëmijëve.

I dyshuari me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

the authorE B