Sport

Dzeko: Në sezonin e ri dua të bëjë më mirë

Edin Dzeko duket se është i motivuar në maksimum për të pasur një sezon të mirë me Romën.

Sulmuesi ka thënë se është në gjendje të mirë dhe shpreson e beson që në sezonin e ri të bëjë paraqitje më të mira.

 “Ndihem shumë mirë, sezoni i fundit ishte shumë i vështirë për mua”.

“Në sezonin e ri mund të bëjë më mirë. Tifozët janë gjithmonë me mua, kjo më bënë punën më të lehtë që të bëjë gjërat më mirë dhe do t’i bëjë”, ka thënë Dzeko raporton Vocegiallorossa.it.