Aktuale

Edhe deputetët e AAK-së dhe PDK-së hyjnë në sallë

Deputetët e AAK-së dhe PDK-së kanë hyrë në sallën e Kuvendit, aty ku do të mbahet seanca kosntituive e legjislaturës së shtatë të Kuvendit të Kosovës.

Deputetët e PDK-së po ulen në vendet ku ishin ulur në legjislaturën e fundit ata të LDK-së, raporton FaktePlus.

Kujtojmë që pak më herët kishin mbërritur edhe deputetët e rinj të Vetëvendosjes që do ta zënë vendin e atyre të PDK-së.

Në këtë seancë pritet të bëhet betimi i deputetëve të rinj ndërsa ende nuk ka marrëveshje për ta zgjedhur Kryesinë e Kuvendit./FaktePlus