ShowBiz

Edhe një skandal seksual në Hollywood

Brett Ratner është duke e paditur një grua, e cila ka thënë që regjisori e kishte dhunuar në L.A pothuajse një dekadë më parë, duke i quajtur këto akuza tërësisht të pavërteta.

Sipas dokumenteve Melanie Kohler ka thënë me 20 tetor të këtij viti përmes një postimi në Facebook “Brett Retner më ka dhunuar” dhe e ka quajtur atë përdhunues.

Kohler ka treguar që është njohur me regjisorin Ratner në vitin 2004/05, kur edhe kishte shkuar në shtëpinë e tij, me ç’rast ai e kishte detyruar të bëjnë seks.

E avokati i Ratner kishte thënë që do ta padisë në qoftë se nuk e largon atë shkrim, gjë që ka ndodhur, mirëpo Kohler ka filluar se fundmi të ngjalle atë histori përsëri.

Gjashtë gra duke përfshirë Natasha Henstridge dhe Oliva Munn, kanë thënë që kanë qenë seksualisht të ngacmuara nga Ratner.