Aktuale

Edhe sot ‘ajri i pashëndetshëm’ në Prishtinë

Ajri në Prishtinë edhe mëngjesin e sotëm po vazhdon të jetë në nivelin më të lartë të ndotjes.

Sipas matjeve të bëra nga Ambasada Amerikane në Kosovvë, në orën 10:00 të mëngjesit, shkalla e ndotjes së ajrit ka arritur në 194.

Sipas indeksit të cilësisë së ndotjes, ajri në shkallën 194 paraqet ajër të pa shëndetshëm.

Kur ajri është në këtë shkallë të ndotjes, cdokush mund të fillojë të përjetojë efekte negative shëndetësore, dhe anëtarët e grupeve të ndjeshme mund të përjetojnë efekte më të rënda shëndetësore.

the authorSamir Dalipi