AktualeTech

Emoji’t që pritet të shtohen në telefon

Grupit të simboleve  pritet t’i shtohen një numër i madh, derisa bëhet fjalë për 31 prej tyre që janë kërkuar vazhdimisht nga njerëzit.

Këto 31 simbole të reja do e bëjnë edhe më të lehtë komunikimin, dhe do mundësojnë të tregohet më lehtë ajo që njerëzit duan ta thonë me mesazh.

Ky numër cilësohet si më i vogël krahasim me vitet tjera, ku janë shtuar qindra të tilla.

Përpara se të shtohen këto simbole-emoji, do kalojnë një test miratimi në shtator.

Nga aty do dihet se cilat do aprovohen, e cilat do mbesin jashtë liste.

Disa nga këto emoji pritet të jenë zemrat me ngjyrat të reja, një patë e njohur, një kokë që dridhet dhe disa të tjera.