ShowBiz

A është Camilla “Miss Universe Kosova” vajza e Kasandres? (Foto)

Zhurmë e madhe rreth zgjedhjes së argjentinases Camilla si “Miss Universe Kosova”. Nuk la kush pa e lënë një koment rreth kësaj zgjedhje, shkruan “Kosovarja”.

Pavarësisht të gjithave, një është e dukshme dhe askush nuk mund ta kundërshtoj, faktin se Camilla është tejet e bukur dhe se ajo do të mund të bënte pa problem emër edhe në Argjentinë apo kudo.

Camilla me tipare latine, na kujton aktoren Coraima Torres, e njohur nga roli i Kasandres në serinë me të njëjtin emër, shkruan “Kosovarja”.

Sikur të ishte e bija e saj. Shikoni ngjashmërinë.