Aktuale

Është gjetur mjet i pashpërthyer në Liqenin e Ohrit

Në ujërat e Liqenit të Ohrit te fshati i Strugës Radozhdë,  dje është gjetur një mjet i pashpërthyer, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ministria e Punëve të Brendshme dje kumtoi se rreth orës 17:00 në ujërat e Liqenit të Ohrit te fshati i Strugës, Radozhda, është gjetur mjet i pashpërthyer pas çka nga ana e Drejtorisë për shpëtim dhe mbrojtje është larguar në mënyrë të sigurtë.