ShowBiz

Ewan McGregor do të jetë Christopher Robin në filmin Winnie the Pooh

Aktori skocez Ewan McGregor është zgjedhur për të interpretuar në versionin për të rritur të filmit Winnie the Pooh.

Ai do të jetë Christopher Robin, miku historik human i arushit Winnie the Pooh, në versionin live-action të aventurave të tyre.

Christopher Robin kur rritet bëhet një njeri që mendon vetëm për punën dhe që ka harruar miqtë dhe fëmijët e tij. Të paktën deri kur Winnie the Pooh nuk do të kthehet në jetën e tij.

Filmi i i ri Disney i parashikuar të dalë në 2018 do të titullohet pikërisht Christopher Robin, do të drejtohet nga Mark Forster me skenar të Tom McCarthy dhe tani ka gjetur edhe protagonistin e tij.