Tech

Facebook dhe Instagram heshtin për problemin global

Nëse keni patur probleme për t’u futur në Facebook dhe Instagram këtë pasdite të së martës, nuk është problemi i internetit, por një problem global.

Edhepse është lajmi më aktual në botë, dy rrjetet sociale nuk kanë dalur me ndonjë qëndrim për këtë problem.

Miliona llogari janë bllokuar ndërsa në disa shtete qasje është e ngadalshme dhe me kufizime. Mbetet të shihet se kur do të evitohet ky problem./Indeksonline/

the authorE B