ShowBiz

Fero bëhet djalë i mirë

Arbenita ia arrin qëllimit, e bën Feron një ‘burrë të mirë’.

Çifti i ri, modelja Arbenita Ismajli dhe reperi Fero, duket se po jetojnë ditët më të ëmbla të lidhjes së tyre.

Në ‘Instagram’ kanë qarkulluar postime që Fero dhe Arbenita gjatë këtyre ditëve kanë njoftuar familjet e tyre.

As spekulimet për një martesë eventuale mes Feros e Arbenitës, ndonëse nuk është konfirmuar. Në foton e mëposhtme, Arbenita shkruan:
‘Vetëm gratë e mira dhe të forta mund ta ndryshojnë burrin e tyre për të mirë!’

the authorBurbuqe Metolli