Tech

“FIFA 17”, vjen me një veçori të mrekullueshme (Video)

Të rinjtë janë shumë të pasionuar pas video-lojërave të ndryshme, e ndër to është edhe loja e futbollit “FIFA”.
Për të gjithë adhuruesit e FIFA-s, ka diçka të re dhe shumë eksituese tek versioni i vitit 2017, përcjell lajmi.net

Ky version, lejon që gjuajtjet e lira dhe harkimet të bëhen në mënyra më të veçanta dhe më akrobatike, duke e shëndrruar kështu gjithnjë e më shumë këtë lojë në diçka që ngjason me realen.

Për të parë se çfarë do të mund të bëni në “FIFA 2017”, ndiqni videon./lajmi.net