Rajon & Botë

Fisi i ishullit Vanuatu në shok për shkak të tërheqjes së princit Filip

Pjesëtarët e një fisi në ishullin Vanuatu “u tmerruan” kur kuptuan se njeriu, të cilin e kishin respektuar si djalin e perëndisë lokale të bjeshkëve, nuk do të kthehet më në ishullin e tyre në Oqeanin Paqësor.

Tërheqja e princit britanik Filip nga jeta shoqërore është publikuar qysh të enjten në të gjitha mediat, por adhuruesit e tij më besnikë dhe më të largët në Vanuatu këtë e kuptuan vetëm sot, transmeton Hina.

the authorE B