Aktuale

Flet gruaja e Azem Vllasit, tregon për gjendjen e tij shëndetësore pas plagosjes

Pas plagosjes që i është bërë në mëngjesin e sotëm, avokatit Azem Vllasi, e kontaktuar nga Gazeta Monitor, gruaja e tij, gazetarja Nadira Vllasi, ka treguar për gjendjen e tij shëndetësore.
Ajo ka thënë fare shkurt se gjendja e tij është e mirë dhe stabile.

“Gjendja e tij është e mirë, por për momentin nuk mund të flasim më shumë. Më vjen keq”, ka thënë Vllasi.