Lifestyle

Flokë të gjata dhe të shëndetshme brenda një muaji, vetëm me këtë bimë

Flokët e gjata dhe të shëndetshme janë ëndërr për çdo femër. Rënia e flokëve dhe flokët e pashëndetshëm janë dy nga problemet më të zakonshme që njerëzit hasin.

Sidoqoftë, këto probleme mund të zhduken shumë lehtë vetëm me ndihmën e gjetheve të pemës “Murraya koeniggii”.

Këto gjethe përmbajnë një kombinim të vlerave ushqyese thelbësore që kërkohen për rritjen e flokëve, pasi janë të pasura me antioksidantë dhe aminoacide të cilat e zvogëlojnë rënien e flokëve dhe stimulojnë rritjen e tyre.

Përbërësit:

Një grusht gjethe

Një gotë ujë (të nxehtë)

Në një tas hidhni ujin dhe hidhni në të, dy apo tri nga këto gjethe. Përziejini ato derisa gjethet të bëhen të buta, dhe pastaj uji do të marrë ngjyrën e gjelbër.

Pritni derisa të ftohet produkti, dhe sapo të ftohet, masazhoni me të flokët për 10-15 minuta. Këtë procedurë përsëriteni të paktën dy herë në javë.