Aktuale

Forca Detare shpëton dy peshkatarë në Vlorë

Anija “Mati” e Forcës Detare shqiptare shpëtoi dy peshkatarë në det të hapur, në perëndim të gadishullit të Karaburunit.
Peshkatarët kërkuan ndihmë dhe u gjetën 8.8 milje larg Kepit të Gjuhëzës, nga anija e gatshme në ishullin e Sazanit.

Dy peshkatarët G.L dhe A.H dhe mjeti lundrues “Syri 2366”, u rimorkiuan pa probleme në Triport. /Tch