Foto e ditës

Foto e ditës

E përkryera Rita Ora

Këngëtarja dhe modelja e shumë kompanive të njohura Rita Ora përveç zërit të mrekullueshëm ajo asnjëherë nuk e lë dukjen...

Foto e ditës

E përhitura

Rita Ora ka tërhequr sërish vëmendjen me pamjen e saj teksa u paraqit në rrugët e Manhattan, New York për...

1 2
Page 1 of 2