Aktuale

Franca dhe Kroacia do të mbështesin sistemin shëndetësor të Kosovës

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, priti sot në takime të ndara ambasadorin e Francës në Kosovë, Didier Chabert dhe ambasadoren e Kroacisë. Marija Kapitanoviq, të cilët i ka falënderuar për përkrahjen që i kanë dhënë Kosovës në rrafshin politik dhe në sektorin shëndetësor përmes projekteve konkrete.

Po ashtu, në këto takime është shprehur gatishmëria e Francës dhe Kroacisë për vazhdimin e përkrahjes në ngritjen e kapaciteteve të sistemit shëndetësor të Kosovës dhe për arritjen e objektivave për sigurimin e një kujdesi cilësor shëndetësor për qytetarët e vendit.