Aktuale

Frashër Krasniqi tallet me “sallën e zbrazur” të LDK-së (Foto)

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Frashër Krasniqi është tallur me organizimin e hapjes së fushatës zgjedhore nga LDK-ja në sallën “1 Tetori” në Prishtinë.

Postimi i plotë:

Ky është kapaciteti i LDK me e “mbushë” sallën 1 Tetori në Prishtinë, megjithëse i kanë mobilizuar të gjitha degët e Kosovës për këtë tubim.

Qytetarët e kanë kuptuar që vetëm me VETËVENDOSJE!-n mund ta largojnë Pronton nga pushteti dhe ta sjellin ndryshimin!