AktualeLifestyle

Fustani sipër pantollonave: A është modë apo stil fshati?

Veshja me shumë shtresa gjithmonë është e rrezikshme, prandaj “duhet të dini dhe të jini të shkathët”…

Kombinimi i fustanit me pantallona mund të jetë krejtësisht në rregull apo dështim total, transmeton Telegrafi.

Për të pasur shkathtësi që të shfaqni atë stil, ju nevojiten instruksione të qarta të ekspertëve të kësaj fushe.

Me kombinimin e fustanit dhe pantallonave mund të lini përshtypje të qëlluar dhe të guximshme, mirëpo është me rëndësi të dini disa truqe në mënyrë që e gjitha të mos duket lëmsh dhe të tepruara.

dresspants2

Mbështetuni në ngjyrat neutrale

2

Zgjidhni gete apo pantallona pa tegela

3

Rekomandohen fustanet në formë thesi

4

Bashkoni dy materiale të njëjta

Ja edhe disa shembuj nga Interneti:

MTMzMzQ4NjcxNDMyNDY0ODYy

dresspants2

How-to-Style-Dress-Over-Pants