Aktuale

Galante: Kosova duhet t’i kushtojnë vëmendje sulmeve kibernetike

Ekspertja e sigurisë kibernetike, Laura Galante ka deklaruar se institucionet e Kosovës duket të krijojnë një siguri më të madhe të qytetarëve ndaj sulmeve kibernetike.

Sulmet kibernatikre janë shumë të ngjashme me jetën si jetojmë, pasi ato përshtaten me realitetin politik dhe ekonomik.

“Shtetet janë të financuara mirë dhe ata janë akterët kryesor kryesorët që mund të ofrojnë siguri qytetarëve”, ka thënë ajo në RTK.