Tech

Galaxy S8 shitet dyfish më shumë se Galaxy S7

Samsung është shumë krenar për performancën në treg të Galaxy S8. Kompania është e prirur të ndajë shifrat e shitjes së smartphone-it më të fundit dhe sot kemi edhe një përditësim tjetër.

Sipas një zyrtari të paidentifikuar të Samsung, që ka folur me The Investor Korea Galaxy S8 po shitet me dyfishin e ritmit të Galaxy S7.

Sipas zyrtarit Galaxy S6 dhe S7 kërkuan 75 dhe 74 ditë për të goditur shitjen prej 10 milionë, globalisht, ndërsa S8 do ta arrijë atë moment historik në gjysmën e kohës. Kjo nuk do të thotë se trendi do të vazhdojë, edhe pse nuk ka arsye që nuk duhet.

Raportet kanë parashikuar që Galaxy S8 të arrijë në 60 milionë shitje deri në fund të vitit 2017.

the authorE B