ShowBiz

Geta Beqa i nënshtrohet testit për COVID-19, zbulon rezultatin

Kampionja botërore në ‘World well fitnnes’ i është nënshtruar testit për COVID.

Geta Beqa është mjaft e ndjekur në rrjete sociale për shkak edhe profesionit që kryen, dhe ajo ndan imazhe dhe video të ndryshme të cilat zgjojnë kureshtje tek publiku, shkruan lajmi.net.

‘Bodybuilderja’, së fundmi ka njoftuar se për shkak të dyshimeve që kishte, i është nënshtruar testeve për koronavirus.

Ajo rezultatet e testeve i publikoi në profilin e saj në Instagram, dhe në bazë asaj që shohim Geta nuk është e infektuar nga COVID-19.

 

the authorGazetaKNN