Kuriozitete

Gjendet peshku me ‘dhëmbë njerëzish’

Peshku me dhëmbë si të njeriut është gjetur në liqenin e Michigan-it, shkruan The Independent.

Disa peshkatarë kanë tërhequr nga uji peshq me pamje të çuditshme, duke shkaktuar një paralajmërim për ekspertët e kafshëve të egra.

Ata janë peshq ‘Pacu’, të afërm të ngushtë të familjes së ‘Piranha’-së, dhe pronarët e tyre lirojnë këta peshq nga akuariumet sepse rriten shumë shpejt dhe bëhen të egër, transmeton KosovaPress.