Aktuale

Gjuriq i quan të pakumptimta deklaratat e Brukselit për Kosovën

Deklaratat nga Brukseli mbi Kosovën si një rast unik, janë në konflikt frontal me logjikën dhe të vërtetën e thjeshtë dhe janë ofenduese ndaj popullit serb.

Kështu ka deklaruar drejtori i të ashtuquajturës Zyre serbe për Kosovën, Marko Gjuriq.

“Në vend të cinizmit dhe frazave të pakuptimta, pres që BE të qartësojë shumë pyetje që Brukseli nuk i përgjigjet sepse nuk ekziston ose sepse konsideron se Serbia nuk vlen të kërkojë ndonjë përgjigje,” tha ai, raporton Tanjug.

the authorE B