Tech

Google Assistant bëhet si Shazami

Google Assistant tani mund të identifikojë këngët për përdoruesit, me përditësimin e ri të lansuar sot.

Pasi përdoruesit ta pyesin Google Assitant, “What song is this?” (Cila këngë është kjo?) apo “What song is playing?” (Cila këngë po dëgjohet?), asistenti digjital do të nxjerrë titulli e këngës, transmeton koha.net.

Përpos titullit, do të jepen info edhe për artistin, tekstin, linkun e këngës në YouTube, Google PlayMusic dhe Spotify.

Ndër aplikacionet e para dhe më të njohura për gjetjen e këngëve ishte Shazami.

the authorE B