Lifestyle

Grim perfekt të cilin menjëherë do ta kopjoni (Video)

I thjeshtë për ta kopjuar, por ideal për ditët e para të vjeshtës!

Me arritjen e ditëve të ftohta ndryshon edhe grimi të cilin e bartim, ndërkaq ngjyrat e buta të cilat i kemi bartur gjatë verës zëvendësohen me nuanca më të errëta.

Një grim perfekt vjeshtor e kemi gjetur në Instagram dhe kemi mbetur të magjepsur.

Blogerja britanike e grimit, Ellie Dutton, ka treguar në këtë video të shkurtër se si të bëni dukjen perfekte për vjeshtë, të cilën është e thjeshtë ta kopjoni./telegrafi